Tuinonderhoud

Tuinonderhoud


Van den Belt Hoveniers verzorgt het tuinbeheer voor particulieren, bedrijven en instellingen, zo kunt u altijd optimaal genieten van uw tuin. Wij verzorgen tuinen van klein tot groot en kunnen dit eenmalig, tijdelijk of structureel voor u uit handen nemen. Het is maar net wat uw wensen zijn.

Voorbeelden van tuinonderhoud zijn bijvoorbeeld het vakkundig snoeien van uw beplanting, het bemesten van planten en gazon en het totaal onderhoud van uw tuin. Of bijvoorbeeld het klaar maken van de tuin voor het voor- of najaar.
Neem contact met ons op

Onze hoveniersdiensten


Uw tuin van A tot Z verzorgd
Op zoek naar een tuinadvies en tuinontwerp op maat? Uw tuin laten aanleggen door een vakman? Het onderhoud van uw tuin uit handen geven? Van den Belt Hoveniers verzorgt uw tuin van A tot Z!

Recent opgeleverd


Afgelopen periode hebben wij weer een mooie tuin tot bloei mogen laten komen. Bij dit ontwerp zijn strakke en organische vormen mooi samengevoegd. De halfronde verhoogde borders en de strakke pergola geven deze tuin een eigen karakter. Door verlichting op strategische plaatsen heeft de tuin 24/7 een mooi aanzicht.

Benieuwd naar onze andere projecten?
Bekijk al onze projecten
Seizoensgebonden najaar
Wij maken graag uw tuin en beplanting klaar voor de winter met de juiste bemesting en zorgvuldig onderhoud Neem contact op
Menu Instagram