Tuinaanleg

Tuinaanleg


Door alles in eigen beheer te houden en goed contact met u als klant te onderhouden tijdens de realisatie van uw tuin, kan van den Belt Hoveniers snel en efficiënt werken. Wij gebruiken kwaliteitsmaterialen en garanderen zo een duurzaam eindresultaat. Hierdoor kunt u spoedig genieten van uw nieuwe tuin.

Tuinaanleg is erg divers, u kunt bijvoorbeeld denken aan grondbewerking, het aanleggen van bestratingen of halfverhardingen, gazon, bomen, heesters, hagen en vaste planten, verlichting, vijvers en waterpartijen. Ook behoort het maken en plaatsen van schuttingen, pergola's, overkappingen en andere bouwkundige elementen tot de mogelijkheden.
Neem contact met ons op

Onze hoveniersdiensten


Uw tuin van A tot Z verzorgd
Op zoek naar een tuinadvies en tuinontwerp op maat? Uw tuin laten aanleggen door een vakman? Het onderhoud van uw tuin uit handen geven? Van den Belt Hoveniers verzorgt uw tuin van A tot Z!

Recent opgeleverd


Afgelopen periode hebben wij weer een mooie tuin tot bloei mogen laten komen. Bij dit ontwerp zijn strakke en organische vormen mooi samengevoegd. De halfronde verhoogde borders en de strakke pergola geven deze tuin een eigen karakter. Door verlichting op strategische plaatsen heeft de tuin 24/7 een mooi aanzicht.

Benieuwd naar onze andere projecten?
Bekijk al onze projecten
Bouwkundige elementen
Ook voor een tuinhuis, overkapping, pergola of erfafscheiding bent u bij ons aan het juiste adres. Meer informatie
Menu Instagram