Tuinadvies

Tuinadvies


Al langere tijd denkt u erover na om iets met uw tuin te doen. Wordt het een aanpassing op uw bestaande tuin of gaat u voor een nieuwe tuin op basis van een verrassend ontwerp? Huurt u een vakman in voor de gehele aanpak of wilt u voor een deel zelf de handen uit de mouwen steken? En wie doet het onderhoud als de tuin kant en klaar is?

Voor al deze vragen nemen wij de tijd en luisteren wij naar uw wensen en komen wij gezamenlijk tot een plan van aanpak. Advies voor een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Wij gaan graag met u in gesprek.
Neem contact met ons op

Onze hoveniersdiensten


Uw tuin van A tot Z verzorgd
Op zoek naar een tuinadvies en tuinontwerp op maat? Uw tuin laten aanleggen door een vakman? Het onderhoud van uw tuin uit handen geven? Van den Belt Hoveniers verzorgt uw tuin van A tot Z!

Recent opgeleverd


Afgelopen periode hebben wij weer een mooie tuin tot bloei mogen laten komen. Zelfs voor ons was de aanleg van deze tuin geen allerdaagse klus. Van begin tot eind gerealiseerd m.b.v. groot materieel. De oude kleigrond over het huis afgevoerd en de nieuwe materialen op dezelfde wijze aangevoerd. We zijn erg trots op het eindresultaat!

Benieuwd naar onze andere projecten?
Bekijk al onze projecten
Menu Instagram